Hearthstone Danmark Beta Tour #7 + Hardware

Challonge premier badge
Challonge Premier
Hide ads + Support us
Close this ad

Tidspunkt: Søndag 19/01 kl. 19.00

Præmie: Razer musemåtte (http://goo.gl/v7Tzas) til vinderen af turneringen! (Ved flere end 16 deltagere)

Sponsorer:

Patrick Kobberup-Jensen: Musemåtte

Admins:

Nicolai Sahl
Samuel Samo Nielsen

REGLER:

Følges disse ikke, medfører det øjeblikkelig diskvalificering af turneringen. Disse kan ændres fra gang til gang, så læs dem.

  1. For overskueligheden skyld, så SKAL du her på Challonge hedde det samme, som du gør på facebook. Herefter skriver du dit battletag (navn#0000) i Hearthstone Danmark gruppens dokument kaldet 'Medlemmers Battletags". Herefter bruges battletags-dokumentet på Facebook til at finde hinandens battletags. (Ex.: "Anders Andersen" på Challonge og "SwagAnders#1234" i 'Battletags' dokumentet. Dette er for at gøre det så nemt som muligt at se, hvem det er du skal spille imod.)
  2. Du skal være medlem af Hearthstone Danmark for at deltage. Link her: https://www.facebook.com/groups/216423408534345/
  3. Der spilles Bo3 (bedst af 3 kampe) indtil semifinalerne og finalen, hvor der spilles bo5. Så alle skal have mindst 3 decks med forskellige heroes klar.
  4. Taberen af en kamp skal efter et spil skifte til et nyt deck (og derved også en ny hero), mens vinderen skal fortsætte med samme deck (og derved også samme hero), indtil han/hun taber en kamp. Når man møder en ny modstander er alle ens deck frie igen.
  5. Det er ikke tilladt at ændre sine decks mellem kampene i en runde mod den samme spiller (bo3, bo5, osv.). Ses dette af den anden spiller, som kan bevise det med et screenshot, diskvalificeres den deck-ændrende spiller fra turneringen. Om en spiller ændrer sit deck, kan ses via "Friends"-menuen.
  6. Er der uenighed om, hvem der vandt kampen, samtidig med, at der ikke er blevet uploadet noget bevis (screenshots som vedhæftet fil til kampens resultater), erklæres begge spillere som tabere.
  7. Er din modstander ikke til at få fat på, har vedkommende 15 minutter til at vise sig, før du får default win. Kontakt i denne situation en administrator (se under reglerne) via opslaget til kommunikation på gruppevæggen. :)

Overtrædelse af reglerne rapporteres til Nicolai Sahl eller Samuel Samo Nielsen via Facebook.
Feedback på turrneringerne kan sendes til Rasmus Møller på Facebook.


FAQ

Q: Hvordan rapporterer jeg resultatet af min kamp?

A: De små grønne spørgsmålstegn som er ud for hver kamp i brackets herunder. Der angives bare hvem der har vundet bo3'en, og ikke hvem der vandt hvilke kampe inde for samme bo3.

Q: Hvordan får jeg kontakt til min modstander?

A: Via brackets kan du se navnet på din modstander. Du kan i opslaget til kommunikation søge på din modstander ved at skrive et '@' i kommentarfeltet, hvorefter den person vil få et notifikation på Facebook.

Q: Min modstander er ikke til stede. Hvad gør jeg?
A: Er der gået mere end 15 minutter siden turneringsstart, skal du kontakte administrator, som herefter vil tage kontakt til personen, og diskvalificere vedkommende, hvis han/hun ikke svarer.

Final Results

Supreme Champion: Bao Dang (Noodle)
Worthy Adversary: Casper_Lorentzen
Maybe Next Time: Vytas_Kulnickis
Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Developers: This bracket can also be embedded using the Challonge jQuery plugin.
Ajax loader